Šikić za Index: Stojković sigurno odlazi, Hajduk nam još nije poslao ponudu

Foto: Pixsell/Marko Lukunic

SJAJNI mladi ofenzivac Lokomotive i U-21 reprezentativac Hrvatske Luka Stojković ovog je ljeta jedan od najtraženijih igrača u SuperSport HNL-u. Za Stojkovića su interes pokazali neki europski klubovi poput Club Bruggea, Brentforda i Torina, ali i Dinamo te Hajduk.

Transfermarkt je procijenio Stojkovića na 1.5 milijuna eura, no špekulira se da ga Lokomotiva neće prodati za manje od tri milijuna eura plus postotak od sljedećeg transfera. Prema posljednjim informacijama, najkonkretniji je bio Hajduk i dođe li do posla, bit će to najskuplji ulazni transfer u povijesti splitskog kluba. Podsjećamo, najveći transfer u povijesti Hajduka bio je onaj Anasa Sharbinija za dva milijuna eura, što znači da bi Stojković srušio rekord pređe li u splitski klub.

''Hajduk nije poslao ponudu"

Kontaktirali smo sportskog direktora Lokomotive Božidara Šikića da nam kaže što se događa sa Stojkovićem i jesu li Hajduk ili neki drugi klubovi poslali konkretne ponude koje bi zadovoljile Lokomotivu.

''Hajduk još nije dao nikakvu ponudu. Stojković će u ovom prijelaznom roku sigurno otići, interes je za njega ogroman, a gdje će to biti, vidjet ćemo, sve ovisi tko će dati najbolju ponudu. Ne mogu vam reći koji su nam se klubovi javili s interesom za njega'', rekao nam je Šikić

Stojković je prošle sezone u prvenstvu odigrao 30 utakmica i zabio je četiri gola te imao pet asistencija. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.