Simeone: Ne opravdavam divljanje naših navijača, ali bili su isprovocirani

Foto: EPA-EFE

ATLETICO i Real Madrid odigrali su 1:1 u derbiju 8. kola La Lige. Real je poveo u 65. minuti golom Viniciusa Juniora, a Atletico je do boda došao preko Juana Corree u petoj minuti sudačke nadoknade. Utakmicu je obilježio prekid, koji se dogodio u 68. minuti nakon što su domaći navijači raznim predmetima gađali Realova golmana Thibauta Courtoisa.

Belgijac, koji je u karijeri odigrao 111 utakmica za Atletico, burno je proslavio gol Viniciusa i gestikulirao prema domaćim navijačima. Nakon što su ga oni zasuli upaljačima i sendvičima, sudac je poslao igrače u svlačionicu. Do huligana su otišli igrači Atletica i trener Diego Simeone, koji ih je pokušao smiriti. Prekid je trajao 15-ak minuta, nakon čega je susret nastavljen.

"Ne opravdavam to što su radili i tim ljudima nije mjesto na stadionu. No, nekad su i sudionici utakmica krivi i morali bi razmišljati o tome što rade. Moraš paziti kako slaviš gol i kako se ponašaš. Kažem, to što se dogodilo nije u redu, ali svi skupa moramo paziti na svoje ponašanje", rekao je Simeone nakon utakmice.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.