Simon Rožman odbio preuzeti hrvatskog prvoligaša?

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

SLAVEN BELUPU na početku nove sezone Supersport HNL-a ništa ne ide po planu. Ekipa Ivana Radeljića je u prvih pet kola domaćeg prvenstva osvojila samo jedan bod u remiju protiv zagrebačke Lokomotive te se nalazi na samom dnu tablice s istim brojem bodova kao i Osijek. 

Zbog toga su u Koprivnici, prema tvrdnjama slovenskog Sport Kluba, odlučili napraviti promjenu u stožeru prve ekipe. Kao glavnog trenera htjeli su dovesti Slovenca Simona Rožmana, 41-godišnjaka koji je zadnji angažman imao u bosanskohercegovačkom FK Sarajevu.

S Rijekom je osvojio Kup

Međutim, Rožman je ponudu iz Koprivnice odbio jer ima ponude iz Poljske i Rusije koje su mu primamljivije od one iz Koprivnice. Rožman je do sada bio trener Maribora, Celja, Domžala, Sarajeva i Rijeke. U Domžalama i Sarajevu surađivao je sa Senijadom Ibričićem kao sportskim direktorom. 

Na klupi Rijeke bio je od rujna 2019. do veljače 2021. godine. Na ljeto 2020. s Rijekom je osvojio hrvatski Kup, a klub je vodio i u skupinama Europa lige. Nakon niza lošijih rezultata zamijenio ga je Goran Tomić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.