Skoko: Odlazim iz Hajduka, neću promijeniti odluku

JOSIP SKOKO otklonio je danas bilo kakvu mogućnost ostanka u Hajduku sljedeće sezone. Iskusnom Hajdukovom veznjaku ugovor istječe 30. lipnja, a premda je Uprava Bijelih izrazila želju da ga još godinu dana zadrži, Skoko se vraća u Australiju.

"Sutra bi trebao zadnji put zaigrati u Hajdukovu dresu na Poljudu. Donio sam konačnu odluku i sigurno odlazim iz Splita. Karijeru najvjerojatnije nastavljam u Melbourneu", rekao je Skoko potvrdivši kako "promjena odluke nije dolazila u pitanje jer ju je donio u dogovoru s obitelji".

Skoki se prije odlaska ipak ispunila velika želja - nakon dva mandata na Poljudu osvojio je trofej: "Naravno, bilo bi mi draže da smo uzeli naslov prvaka, ali ovaj Kup mi predstavlja veliko zadovoljstvo, ovo mi je nadomjestak za lani izgubljenu titulu."

U Hajdukovu veznom redu nakon Skoke ostat će velika praznina: "Ne mislim da je tako, Marin i Krešo Ljubičić mogu dobro odigrati na poziciji centralnog veznog, baš kao i Brkljača. Hajduk ne bi smio imati problema s igračima, posebice ne s mladim talentima kakvih ima u izobilju. S njima treba kvalitetno raditi, napraviti plan za razdoblje od nekoliko godina i onda će stvari sjesti na svoje mjesto. Ne stvara se momčad s promjenom petorice trenera u manje od dvije godine", podvukao je Skoko, koji je, osim u Hrvatskoj, u Europi još igrao i u Turskoj, Belgiji i Engleskoj:

"Klubovi u kojima sam igrao sigurno nisu bolji od Hajduka, ali razlika je u načinu rada i razmišljanja. Pola mojih nekadašnjih suigrača ne bi pronašlo mjesta u današnjem Hajduku", kazao je Skoko koji ne dvoji oko najdražih pobjeda u bijelom dresu:

"Pobjede protiv Dinama prošle sezone, 2:0 na Maksimiru i 3:0 u uzvratu finala Kupa zauvijek ću pamtiti", zaključio je Skoko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.