Slaven doveo nekad najboljeg strijelca SHNL-a

Foto: EPA

ILIJA NESTOROVSKI novi je igrač Slaven Belupa, objavio je trener koprivničke momčadi Ivan Radeljić na konferenciji za medije. Makedonskom 34-godišnjem napadaču početkom ljeta istekao je ugovor s Udineseom, u kojem je proveo četiri godine. Upitno je u kakvom je stanju stigao te za koliko je minuta spreman u ovom trenutku. Moguće je da će debitirati već danas protiv Istre. Potpisao je ugovor na godinu dana.

Utrpao 25 pogodaka za Inter Zaprešić

Podsjetimo, Nestorovski je od 2013. do 2016. godine bio član zaprešićkog Intera. U sezoni 2015./2016. zabio je fantastičnih 25 pogodaka te odmah u transferu vrijednom 600 tisuća eura otišao u Palermo. Prema podacima Transfermarkta, za taj je klub u 99 nastupa zabio 39 golova i asistirao za njih deset.

Tadašnji trener Udinesea Igor Tudor 2019. doveo ga je u svoju momčad, gdje je u 85 utakmica pet puta bio strijelac i šest puta asistent. Prošle sezone bio je uglavnom zamjena i u 23 utakmice zabio dva gola. Nestorovski je za makedonsku reprezentaciju zabio deset puta u 50 utakmica. Transfermarkt ga procjenjuje na 400 tisuća eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.