Boks

Sljedeći protivnik Alena Babića: Savage neće čuti posljednje zvono

Foto: Reuters

HRVATSKI boksač u teškoj kategoriji Alen Babić borit će se 21. studenog u SSE Areni u Londonu protiv domaćeg boksača Toma Littlea.

Danas je došla i službena potvrda od strane Matchroom Boxinga u vlasništvu najpoznatijeg svjetskog promotora Eddieja Hearnea. Događaj će prenositi DAZN i Sky Sports, a kao glavna borba večeri je najavljen okršaj za WBA kontinentalnu titulu u velteru između prvaka Conora Benna i Sebastiana Formelle.

Babić je zadnji put boksao 4. listopada

Babić u ovaj meč ulazi s profesionalnim rekordom od pet pobjeda bez poraza i neriješenih ishoda, a posljednji put je u ring ušao 4. listopada protiv Nialla Kennedyja. Irac je poražen tehničkim nokautom.

Little (10-8) je dosad u ring ulazio protiv Filipa Hrgovića i Daniela Duboisa, ali je od obojice gubio tehničkim nokautom.

Little: Alen radi previše pogrešaka

"Ovo je za mene bio užurban period, ali ne želim se odmarati, želim se boriti. Tom je dobar dečko, on je borac. Razmijenili smo nekoliko poruka na društvenim mrežama, ali to me neće zaustaviti. Savage čeka da ga pustim i da upiše novi nokaut", kazao je Babić, a njegovu samouvjerenost dijeli Little kojemu su 33 godine.

"Alen radi previše pogrešaka. Nastupao sam na puno višem nivou i to će se vidjeti. To će biti previše za njega, prerano je u njegovoj karijeri. Trenirao sam neko vrijeme s ovom borbom u svojim mislima i spreman sam. Savage neće čuti posljednje zvono", zaključio je Little.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.