Snimka koja je šokirala Real. Carvajal je pokušao hodati, ali noga mu je propala

Screenshot: Twitter

TEŠKA OZLJEDA Danija Carvajala, legende Reala i njegovog nezamjenjivog desnog bočnog, pokvarila je dojam nakon domaće pobjede protiv Villarreala (2:0) u derbiju devetog kola La Lige. Nitko ne slavi važnu pobjedu jer je Real na kraju utakmice ostao bez ključnog čovjeka, i to na dulje vrijeme. 

Carvajal je zakasnio na loptu i pri tome nezgodno udario Yeremija Pina, napadača Villarreala. No, pri tome je Carvajal ozlijedio koljeno. Srušio se na travnjak i kriknuo. Stigla je liječnička služba, suigrači su ga okružili. Bio je neutješan, jecao je u suzama.

Snimka koja prikazuje Carvajalov pokušaj hodanja govori sve

VIDEO: Arena Sport

Pojavila se snimka koja pokazuje koliko je Carvajalova ozljeda ozbiljna. Nakon što su ga suigrači podignuli s terena i osovili na noge, pokušao je hodati. Međutim, to je završilo tako da mu je desna noga samo propala, na što je još više zapomagao.

Nakon toga je bilo jasno da ne može dalje, pa je s terena iznesen, dok je stadion napustio u vozilu hitne pomoći. Svi su odmah pomislili, od igrača do medija, da su Carvajalu nastradali ligamenti koljena, što je jedna od najtežih ozljeda sportaša.

Carvajalova ponoćna objava potvrdila najgore prognoze

Nažalost, on je crne slutnje potvrdio na Instagramu. Oko 2 poslije ponoći objavio je selfie iz vozila hitne pomoći koje ga je odvezlo sa stadiona te napisao: "Potvrđena mi je ozbiljna ozljeda križnog ligamenta. Moram ići na operaciju i neću igrati nekoliko mjeseci. Već se radujem početku oporavka i da se vratim kao zvijer. Hvala svima na porukama, osjećam se jako voljeno."

Carvajalu je praktički gotova sezona

Carvajal je pozitivan usprkos svemu, ali ova ozljeda u pravilu znači dug izostanak s terena, u trajanju od otprilike osam do deset mjeseci. To znači da mu je praktički gotova sezona. Ovo je ogroman udarac za Real jer Carvajal je nezamjenjiv na desnom boku. Alternacija mu je Lucas Vazquez, ali osim tog klupskog vojnika, Real više nema desnih bekova. Španjolski mediji pišu kako je zbog toga sigurno da će Real morati reagirati u zimskom prijelaznom roku. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.