Šokantna ozljeda Ter Stegena. Neće igrati osam mjeseci

Foto: EPA

BARCELONA je fantastičnom pobjedom 5:1 na gostovanju kod Villarreala nastavila savršen start u La Ligi te je nakon šest kola na maksimalnih 18 bodova. Ipak, iz ove utakmice proizašla je i jedna vrlo loša vijest za Katalonce i njihovog trenera Hansija Flicka.

Neupitni prvi vratar Barcelone Marc-Andre ter Stegen ozlijedio se prilikom jedne intervencije krajem prvog poluvremena te je na nosilima iznesen s terena. Prema prvim informacijama, radi se o teškoj ozljedi koljena, odnosno o puknuću tetive patele. Predviđa se da neće moći braniti osam mjeseci, što znači da je sezona za njega gotova.

Što će Barcelona sada?

Barcelona se tako našla u problemima na vratarskoj poziciji s obzirom na to da je prva zamjena za Ter Stegena 25-godišnji Inaki Pena. Iako nije tako mlad, Pena ima jako malo iskustva u seniorskom nogometu. Od 93 nastupa čak 63 je skupio za drugu momčad Barcelone u drugoj i trećoj španjolskoj ligi.

Dio navijača Barcelone priželjkuje da se klub okrene tržištu slobodnih igrača, gdje se kao najveće ime ističe Keylor Navas. Klub nema ni Wojciech Szczesny, ali on je nedavno najavio da će se umiroviti.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.