premiership

Solskjaer: Bolje nismo ni zaslužili. Ne zamjeram De Gei

Foto: EPA

WATFORD je pobijedio Manchester United 2:0 te priredio najveće iznenađenje 18. kola engleskog Premiershipa.

Domaćin je bio apsolutni autsajder uoči ove utakmice, činilo se da momčad Olea Gunnara Solskjaera čeka lagan zadatak u nedjelju, ali nevjerojatan kiks Davida de Gee i glupost Aarona Wan-Bissake bili su dovoljni da Crveni vragovu padnu na Vicarage Roadu. 

Watfordu je ovo bila tek druga pobjeda u sezoni.

Trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer nije bio zadovoljan nakon poraza svoje ekipe.

"Nismo zaslužili pobijediti danas, posebno po načinu na koji smo igrali. Bili smo isuviše spori u posjedu, previše spori bez lopte, bez intenziteta u igri. Nismo imali snage vratiti se poslije primljenog gola. Morate biti nekad spremni i na takve situacije, mi nismo. U prvom poluvremenu obje ekipe bile su spore, a oni su nas u nastavku kaznili. Iskoristili su svoje šanse, mi nismo. Oni su se borili za svaki pedalj terena, mi nismo", objasnio je Solskjaer nakon utakmice.

Norveški stručnjak komentirao je De Geino pomračenje uma kod prvog gola.

"To je jedna od onih nezgodnih situacija. Na treningu je uvijek dobar i koncentriran. Prvi gol njegova je greška, drugi smo dobili iz penala. Ne zamjeram mu. U posljednje vrijeme bio je agilan i fokusiran, ima pravo na grešku ma koliko loš trenutak bio."

Jedina pozitivna vijest za United, ako se to tako može nazvati, povratak je Paula Pogbe na teren.

"Povratak Paula Pogbe veliki je plus za nas. Donio je kvalitetu, dobra dodavanja, tečnost u igri. Momak naporno trenira posljednjih tjedana. Dosta će nam značiti u nastavku. Pogba nam stvara više prigoda za gol", zaključio je Solskjaer.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.