Sopić o mogućem preuzimanju Hajduka: Bolje da ne komentiram neke stvari

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

ŽELJKO SOPIĆ, bivši trener Gorice i Rijeke, bio je gost u Tribininom podcastu gdje je tijekom razgovora odgovarao na niz pitanja. Među nekima koje su postavili gledatelji podcasta bilo je i pitanje o njegovom potencijalnom preuzimanju splitskog Hajduka. 

Sopić je poznat kao sugovornik čiji su odgovori precizni i odriješiti, a na pitanje vidi li se jednog dana kao prvi čovjek momčadi s Poljuda ovako je odgovorio: "Ljudi krivo neke stvari shvaćaju. Meni je Hajduk jako drag klub. To što sam ja rođen u Zagrebu i navijač Dinama sam, to je tako. Ja to nikad neću skrivati. Nikad ne znaš što će se dogoditi."

Potom je nastavio: "Ljudi, ja sam navijač Dinama, znači... Poznavajući hrvatsku državu, moglo bi biti puno problema. Bolje da ne komentiram neke stvari. Poznavajući sebe, dosta sam temperamentan i oni dolje su temperamentni. Ne znam bi li se to sve moglo uklopiti. To je takozvani opći kaos, opće ludilo, a nisam baš neki koji voli slušati."

Sopić: Razmislim o nekim stvarima

"Ne kažem da što je na umu to je na drumu, da ne razmislim o nekim stvarima, ali jednostavno imaš neke postulate posla i življenja, kako živiš i sad... Nisam baš... Uvijek ravno", zaključio je tu temu.

Sopić je kao igrač nastupao za Zagreb, Borussiju Mönchengladbach, Ahlen, Slaven Belupo i Lokomotivu u kojoj je zaključio karijeru 2011. godine. Već sljedeće postao je trener Rudeša, a onda vodio Dinamo II te Dinamo u tri utakmice kao privremeni trener. Nakon rada u Al-Ainu i Sabahu vratio se u Hrvatsku te bio trener Gorice i donedavno Rijeke.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.