Sopić: Mene mogu vrijeđati, mene to ne dira. Igrači ovo nisu zaslužili

Foto: Pixsell/Nel Pavletic

U POSLJEDNJOJ utakmici 18. kola SuperSport HNL-a Slaven Belupo je šokirao Rijeku na Rujevici i porazio je s uvjerljivih 4:2. Golove za goste zabijali su Tomislav Štrkalj, Benedik Mioč, Mihail Caimacov i Arber Hoxha, dok su počasne golove za Rijeku zabili Franjo Ivanović i Jorge Obregon. Rijeka je izgubila prvu utakmicu još od 27. kolovoza, a navijači su u jednom trenutku pogrdnim uzvicima i uvredama ''častili'' domaće igrače. Nakon susreta trener Rijeke Željko Sopić zbog toga je bio ljutit.

''Slaven je zasluženo pobijedio i čestitam im. Primili smo četiri gola, bilo je tu i smiješnih golova, ali jedna stvar me muči. Ako nešto ne valja, onda je trener kriv, neka navijači viču na njega, neka se deru i vrište na mene. Mene to ne dira, ali nakon ovakvog niza igrači to nisu zaslužili. Ljudi, ovo je nogomet. U nogometu se pobjeđuje i gubi, tko to ne razumije, taj se nikad nije bavio sportom'', rekao je Sopić pa je nastavio:

''Primili smo gol u 45. minuti. Probali smo se vratiti u nastavku, drugi i treći gol su bili smiješni za ovu razinu nogometa, ali tako je kako je. Čestitam Slavenu, bili su bolji i idemo dalje.''

Onaj tko nije naučio gubiti neka doma štrika 

Rijeku sad čeka zadnji Rudeš. Je li to prilika za iskupljenje?

''Ma kakvo iskupljenje? O čemu mi pričamo? Pa ovo je sport, nema tu iskupljenja. Tko nije naučio gubiti, taj neka doma štrika. Da smo igrali dobro, nismo, jedino je Hodža zaslužio prolaznu ocjenu. Ostavio je srce na terenu. Da smo zabili prvi, možda bi sve bilo drugačije... Ništa, idemo dalje'', rekao je trener Rijeke i komentirao status Lindona Selahija koji nije bio u sastavu jer odbija produljiti ugovor.

''To morate pitati upravu. Ja njihove odluke samo provodim na terenu. Zna se da kod mene igraju samo najbolji.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.