Sopićeva odluka o Pašaliću mogla bi utjecati na posao Rijeke i Dinama

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

MARCO PAŠALIĆ mogao bi u nadolazećim danima napustiti Rijeku. Iz kluba su potvrdili da za njim vlada veliki interes, da je imao i odbio ponudu zbog koje bi preselio u Katar, ali i da je klub u pregovorima s Dinamom. Zasad dogovor nije postignut, a današnja utakmica mogla bi utjecati na daljnje pregovore.

Rijeka će danas gostovati kod Corvinula od 19 sati u utakmici 2. pretkola Europa lige. Bude li Pašalić izbor Željka Sopića, odnosno nastupi li u ovom ogledu, neće imati pravo nastupa za Dinamo u utakmicama kvalifikacija za Ligu prvaka pod uvjetom da ostvari transfer u zagrebački klub.

Jakirović ga poznaje

Jasno je da plasman u Ligu prvaka puni blagajnu maksimirskog kluba, pa onda ostaje upitno jesu li u Maksimiru spremni izdvojiti 3-4 milijuna eura za igrača koji im u tome ne bi mogao pomoći. S druge strane, poznato je da Dinamov trener Sergej Jakirović simpatizira 23-godišnjeg hrvatskog reprezentativca, kojeg je i izbornik Zlatko Dalić vodio na Euro, a kojeg je on imao priliku voditi dok je bio Rijekin trener.

Opet, Marko Pjaca dokazao je kvalitetu na toj poziciji u utakmici s Vardarom i pitanje je koja će biti odluka Dinama u slučaju Pašalićeve minutaže u Rumunjskoj. U slučaju da se Dinamo plasira u Ligu prvaka i da u maksimirsku svlačionicu stigne Pašalić, on bi imao pravo nastupa za hrvatskog prvaka u grupnoj fazi Lige prvaka.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.