Southampton bez Oršića i Ćaleta-Cara pobijedio Chelsea

Foto: EPA

POSLJEDNJA momčad na ljestvici Premier lige Southampton pobijedio je na Stamford Bridgeu Chelsea 1:0. Jedini pogodak na utakmici zabio je James Ward-Prowse u sudačkoj nadoknadi prvog dijela iz slobodnog udarca. Njegov pogodak pogledajte OVDJE. Mateo Kovačić odigrao je cijelu utakmicu za Chelsea, dok kod Southamptona Duje Ćaleta-Car i Mislav Oršić nisu bili ni na klupi. 

Susret je produljen skoro 15 minuta zbog ozljede igrača Chelseaja Cesara Azpilicuete. Sekou Mara nehotice je, u pokušaju da zabije gol škaricama, nogom udario Azpilicuetu u glavu. Igrači su se u strahu odmah primili za glavu i pohitali mu u pomoć prije no što je na teren stigla liječnička služba, dala mu kisik i na nosilima ga iznijela s travnjaka. Mateo Kovačić otvarao mu je usta i pazio da si ne pregrize jezik.

Chelsea nije pobijedio u posljednje četiri utakmice. Ima tri remija i ovaj poraz od Southamptona, unatoč činjenici da je potrošio oko 200 milijuna eura na mlade zvijezde Enza Fernandeza i Mihajla Mudrika. Momčad Grahama Pottera je na desetom mjestu. Southampton nakon ove pobjede tri boda dijele od 17. mjesta, na kojem ne može ispasti iz lige.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.