Španjolci: Modrić je izazvao tenzije između Reala i sponzora

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ (38) ima ugovor s Real Madridom do 30. lipnja 2024. godine. Mjesecima se piše o tome hoće li legendarni veznjak potpisati novi ili otići nakon 12 godina. Fabrizio Romano, najpouzdaniji izvor s tržišta nogometaša, objavio je da Modrića čeka završni sastanak s vodstvom madridskog kluba, nakon čega će potpisati nastavak suradnje.

Modriću nije bitan novac s obzirom na to da je odbio bogatije ponude iz, primjerice, Saudijske Arabije, dok će u Realu po trenutnim informacijama pristati na smanjenje plaće. Iako su navijači zasigurno oduševljeni što će ga gledati kako i s 39 godina nosi bijeli dres, El Nacional piše da proizvođač opreme i Realov sponzor Adidas nije oduševljen.

El Nacional je objavio tekst naslova "Modrić je izazvao tenzije između Adidasa i Reala", u kojem stoji da Modrićev ostanak "izaziva neočekivan problem za koji će teško biti pronaći rješenje, a sada nije vrijeme za probleme".

"Real će imati problem ako Modrić odluči ostati i zadržati dres s brojem 10"

Modrić je u aktualnoj sezoni postao rezerva trenera Carla Ancelottija, kod kojeg veću minutažu imaju mlade zvijezde koje je klub doveo. El Nacional smatra da je Real promijenio odluku o Modrićevu ostanku i odlučio ga zadržati nakon što je u manjoj minutaži i s godinama na leđima pokazao da može raditi razliku.

"Real će imati problem ako Modrić odluči ostati i zadržati dres s brojem 10, što se ne sviđa Adidasu jer bi time bio uništen njegov marketinški plan. Njemački proizvođač planirao je da će Real desetku dati Kylianu Mbappeu i tako odraditi spektakularnu prodaju kampanju.

Ako Modrić ostane kao legenda bijelog kluba i ne promijeni broj, Mbappe će morati potražiti novi broj, a Adidas promijeniti svoj plan. Real ne planira tražiti od Modrića da ostavi svoj broj, ali se nada da će hrvatski veznjak sam povući taj potez", tvrdi El Nacional.

Podsjetimo, Mbappe je potvrdio da će napustiti PSG, ali ne i da će potpisati za Real. Međutim, prelazak tog sjajnog francuskog napadača objavili su gotovo svi relevantni mediji i on bi u lipnju trebao biti predstavljen kao nova zvijezda madridskog kluba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.