Španjolci: Nezadovoljni golman Reala napustit će klub besplatno

Foto: EPA

REALOV golman Andrij Lunin ostat će u klubu do kraja sezone, što ujedno u njegovom slučaju znači i do kraja ugovora. Potom će napustiti Santiago Bernabeu kao slobodan igrač i madridski velikan od njegova odlaska neće profitirati. Ukrajinski vratar u prošloj je sezoni bio prvi vratar kluba, no povratak Thibauta Courtoisa nakon ozljede i operacije meniskusa desnog koljena znači da ponovno seli na klupu, što je početak sezone i dokazao.

Belgijski golman je među vratnicama, a nezadovoljni Lunin među onima koji pružaju podršku s klupe. Španjolski mediji pišu da ga se Real spreman odreći za iznos ne manji od 20 milijuna eura, ali i da ponuda za njega nema. Pišu i da je Lunin donio odluku o odrađivanju ugovora, što znači da će na kraju sezone biti besplatan igrač i da će moći ispregovarati bolja primanja. S pregovorima može započeti već u siječnju.

Transfermarkt ga procjenjuje na 25 milijuna eura. Lunin je u Real stigao 2018. u transferu vrijednom 8.5 milijuna eura iz Zoryje. Za španjolski klub odigrao je 48 utakmica, njih 16 bez primljenog gola. Ukupno su mu suparnici zabili 51 pogodak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.