Sprema se spektakl? Ngannou se želi boriti s najboljim kickboksačem svijeta

Foto: Profimedia

NAKON kratkog izleta u boks i mečeva protiv Tysona Furyja i Anthonyja Joshue MMA zvijezda Francis Ngannou (38) vratio se svom matičnom sportu. Bivši prvak UFC-a sada je pod PFL-om, na čijoj priredbi je uvjerljivo porazio Renana Ferreiru i dokazao kako je i dalje jedan od najboljih teškaša današnjice.

Kamerunac je dokazao da je i dalje među najboljim teškašima današnjice, iako više nije pod ugovorom s najpoznatijom svjetskom promocijom nakon što se s vlasnikom UFC-a Danom Whiteom nije dogovorio oko novog ugovora. Potez odbijanja Whitea pokazao se kao pun pogodak.

Verhoeven je 11 puta obranio titulu

U spomenutim boksačkim mečevima je unatoč očekivanim porazima zaradio više nego u cijeloj MMA karijeri, a sada je u podcastu Ariela Helwanija otkrio kako bi se volio okušati i u kickboksu, i to protiv najboljeg kickboksača današnjice, Nizozemca Rica Verhoevena (35).

Verhoeven je više od deset godina neosporni vladar Gloryjeve teške kategorije. Čak 11 puta uspješno je branio svoju titulu prvaka, a tijekom dosadašnje karijere ostvario je 64 pobjede i 10 poraza. Ngannou je rekao: 

"Rico i ja imamo neke zajedničke prijatelje. Jednom smo se upoznali u dvorani i mi smo prijatelji, ali ne bih rekao da smo prijatelji u toj mjeri da se ne možemo boriti jedan protiv drugog. Mi smo ‘gym‘ prijatelji, pošaljite mi ugovor."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.