Srbi misle da je Piksi pijan održao presicu: "Ili je na lijekovima ili je pijan"

Foto: Screenshot (Twitter)

REPREZENTACIJA Srbije je prošlog četvrtka u drugom kolu skupine C Europskog prvenstva na Allianz Areni u Münchenu remizirala rezultatom 1:1 sa Slovenijom. Bila je to jedna od najdramatičnijih utakmica turnira. Slovenci su poveli kada je zabio Žan Karničnik u 69. minuti, ali Srbi su izjednačili preko Luke Jovića u doslovno posljednjim sekundama utakmice.

Fanovi misle da je Piksi pijan

Nakon poraza protiv Engleza Srbi su došli samo do boda, posljednji su u skupini i najizglednije je da će im trebati pobjeda protiv Danaca. Ta se utakmica igra sutra u Münchenu od 21 sat. Uoči utakmice srpski izbornik Dragan Stojković Piksi (59) održao je presicu, a ispod objave na službenom X profilu FSS-a korisnici su se složili kako je Piksi na presici bio pijan.

Brutalni komentari

Sporno je Piksijevo držanje, kao i kompletno ponašanje. "Ovaj je pijan", "Razvaljen je od alkohola", "Auu, ala je mamuran", "Ili je non-stop pripit ili je na nekim ozbiljnim lijekovima", "Ovaj čovjek je diskutabilan, nepovezan i nema pojma što hoće reći. A možda je i samo odraz svega kod nas", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.