Srbi priredili olimpijcima spektakularan doček. Pogledajte slavlje s 40 tisuća ljudi

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

I DOK je u Hrvatskoj doček za sportaše koji su se vratili s Olimpijskih igara bio, najblaže rečeno, skroman, srpski sportaši dobili su spektakularan doček. Večeras su se svi sportaši tradicionalno našli na balkonu Starog dvora u Beogradu. Prvo ih je ugostio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, a nakon toga su izašli na balkon, gdje ih je pozdravilo okupljeno mnoštvo. Po informacijama RTS-a, više od 40.000 ljudi okupilo se na dočeku.

"MVP, MVP, MVP", skandirali su okupljeni kada se na balkonu pojavio Nikola Jokić, a čulo se i "Your defence is terrified" na pojavljivanje Alekse Avramovića. Slijedio je potom glazbeni program i početak slavlja koje će sigurno potrajati i izvan prostorija Skupštine grada Beograda.

Podsjetimo, Srbija je Igre završila s pet osvojenih medalja. Do najsjajnijeg odličja došli su vaterpolisti, Zorana Arunović i Damir Mikec u streljaštvu (miješana timska medalja) te Novak Đoković u tenisu, srebro je osvojila Aleksandra Perišić u taekwondou, a košarkaška reprezentacija osvojila je broncu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.