Srbi tvrde da je Piksi pred meč odluke pijan grlio Đokovića: "Nalizo se ko majka"

Screenshot: Twitter

DRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI bio je omiljen kao igrač, ali kao izbornik Srbije omražen je među tamošnjim ljubiteljima nogometa. Prvo su mu zamjerali loše rezultate, a u zadnje vrijeme i to što, kako tvrde, pijan vodi reprezentaciju.

Prvo su ga za to optužili nakon što se u dosta čudnom stanju pojavio na konferenciji za medije prije odlučujuće utakmice skupine Eura protiv Danske. Za alkoholiziranost ga terete i u meču zadnjeg kola, u kojem Srbija nije uspjela pobijediti (0:0) te je ispala s Eura kao posljednja u skupini u kojoj su bile još Engleska i Slovenija.

"Džaba vam novci, moji sinovci..."

Nogometni savez Srbije objavio je da je reprezentaciju u odlučujućoj utakmici u München došao podržati Novak Đoković. Najbolji tenisač u povijesti je za tu zgodu doletio iz Londona, samo kako bi pogledao Srbiju i onda se vratio u Englesku pripremati za Wimbledon.

Đoković se prije utakmice spustio do klupe Srbije, a tamo ga je zaskočio veseli Piksi. Navijači Srbije ispod videa koji je objavio njihov Nogometni savez pišu: "Nalizo se ko majka", "Bože, pijan kao majka", "Opet se uneredio od alkohola", "Džaba vam novci, moji sinovci..."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.