Crna Gora još plače: "Ovo je žalosno! Srbija je morala biti prvak pred 16 tisuća navijača u Beogradu"

 Foto: Hina

TAMAN kad su se počele stišavati tenzije od finala vaterpolskog EP-a gdje je Srbija osvojila naslov pobjedom protiv Crne Gore 10:8, ponovno ih je uzburkao Mlađan Janović, reprezentativac Crne Gore.

"Srbija je jednostavno morala biti prvak. Kako prolazi vrijeme to nam je svima jasnije. Igralo se u Beogradu pred rekordnim brojem gledatelja (16 000) i moralo se opravdati sve uloženo u organizaciju natjecanja. Pitam se što bi bilo da Srbija nije postala prvak Europe. To kao da se nije smjelo dogoditi", pričao je Janović za crnogorske Vijesti.me.

"Da ne bude zabune, Srbija je vrhunska momčad i žalosno je što se ovako završilo. Ti momci zaslužuju sve najbolje, sve medalje i svi rezultati govore za njih dovoljno. Većina nas smo odlični prijatelji s igračima Srbije i čestitali smo im, ali to ne mijenja činjenicu da je ovo finale moglo drugačije završiti da je suđenje bilo kako treba", rekao je Janović.

Na kraju je Janović dodao kako je i srebro veliki uspjeh obzirom na suđenje kakvo su Crnogorci imali u Beogradu kroz nokaut fazu natjecanja. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.