Srbin ostaje bez ogromne love u arapskom klubu koji je nekad vodio Slaven Bilić

Foto: EPA

SRPSKI nogometaš Aleksandar Prijović od prošle godine brani boje Al-Ittihada iz Saudijske Arabije. No čini se da je toj suradnji došao kraj.

Kako doznaje Mozzart, klub je prestao isplaćivati Prijovića, što je siguran znak da ga se želi riješiti. On je od početka ove godine precrtan u klubu, a nakon kršenja samoizolacije stvar se samo ubrzala.

Prekršio je mjere protiv koronavirusa pa završio u kućnom pritvoru

Podsjetimo, Prijović je jedan od deset ljudi koje je početkom travnja policija zatekla u baru beogradskog hotela Crown Plaza te ih uhitila. Odvedeni su pred tužitelja zato što su prekršili odluku vlade o zabrani okupljanja tijekom izvanrednog stanja koje je bilo na snazi u Srbiji zbog haranja korone.

Propust Prijovića i ostalih nije bilo kršenje policijskog sata, nego to što su ušli u restoran i što ih je bilo više od pet. Prekoračili su dozvoljeni broj osoba na jednom mjestu. Prijović je osuđen na kućni pritvor.

Za četiri i pol godine trebao je dobiti 25,5 milijuna eura

On je u siječnju prošle godine potpisao ugovor s Al-Ittihadom, po kojem mu se najbogatiji saudijski klub za četiri i pol godine obvezao platiti 25 milijuna eura, i to bez bonusa za golove i asistencije. U novom klubu krenuo je sjajno, ali nakon pola godine je pao pa je udaljen iz prve momčadi i neuspješno je tražio novi klub.

Al-Ittihad mu tako do kraja ugovora mora platiti sve predviđeno, ali u ugovoru je navedena klauzula da klub može raskinuti ugovor na igračevu štetu ako on svojim ponašanjem drastično šteti ugledu kluba, što je Prijović i učinio.

Na klupi Al-Ittihada je od rujna 2018. do veljače 2019. sjedio Slaven Bilić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.