Srebrni vaterpolisti danas dolaze u Zagreb. Ovo su detalji dočeka

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKA vaterpolska reprezentacija danas se vraća u Hrvatsku, a predviđeno slijetanje zrakoplova s osvajačima srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu u zagrebačku zračnu luku Franjo Tuđman je u 20:20 sati. Podsjetimo, Hrvatska je u finalu Olimpijskih igara izgubila od branitelja naslova Srbije 11:13 (2:5, 3:3, 3:3, 3:2).

Hrvatska je u Parizu stigla do četvrte olimpijske medalje u vaterpolu od samostalnosti. Osvojila je treće srebro, nakon Atlante 1996. i Rija de Janeira 2016. Jedino zlato ostaje ono iz Londona 2012. Ovo je treće uzastopno zlato za srpske vaterpoliste na OI-ju, nakon Rija de Janeira 2016. i Tokija 2021.

"Zaplješćimo našim srebrnim Barakudama"

Grad Zagreb je u suradnji s Vladom Republike Hrvatske, sukladno željama igrača i stručnog stožera, posebno za vaterpoliste pripremio svečani doček ispred zračne luke, s obzirom na to da vaterpolisti zbog svojih klupskih obveza i sezone koja uskoro počinje već iste večeri moraju nastaviti put prema gradovima gdje žive. Doček će iz tog razloga biti pripremljen na platou parkirališta ispred pristanišne zgrade Zračne luke Franjo Tuđman, uz prigodan program koji započinje u 20 sati.

"Hrvatski vaterpolski savez zahvaljuje Gradu Zagrebu koji je, u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom i Vladom Republike Hrvatske, izašao u susret našim vaterpolistima kako bi im priredio doček ispred same zračne luke, a ujedno omogućio i navijačima, svim poklonicima vaterpola u nas, da pozdrave naše srebrne olimpijce. Dočekajmo i zaplješćimo našim srebrnim olimpijskim Barakudama", objavio je HVS na svojim službenim stranicama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.