Srna: To je sudbina, nema šanse da onaj ludi gol Senturka i ovi dvoboji s Turskom nisu povezani

DARIJO SRNA stao je u obranu Luke Modrića kojeg mnogi prozivaju da u reprezentaciji igra lošije no u klubu.

"Za početak volio bi se osvrnuti na vaše izjave da Modrić ne daje ni približno za reprezentaciju koliko za klub. Kakva je to izjava? Pa nitko ne daje za reprezentaciju kao što daje klubu. Tamo se trenira cijelu godinu, igra se u ritmu srijeda - nedjelja i onda te odjednom netko izbaci iz svega i pošalje u reprezentaciju. Nije se lako priviknuti na tu promjenu, prešaltati se na novi sistem treninga, pripreme i utakmica", rekao je Darijo Srna.

"Želim reći da sve to sada treba ostaviti iza sebe i okrenuti se dvobojima s Turcima. Treba nam samopouzdanja, jer sada je sve pitanje karaktera. Ovo su utakmice u kojima jednostavno svi moraju dati više od sto posto pa i ako se ne uspije da mogu pogledati u oči suigračima, izborniku, novinarima, mami i tati. Ovo je san svakog igralča, najbolje utakmice za igrati i nema sumnje da svi jedva čekamo da počnu", dodao je.

Kapetan reprezentacije Hrvatske smatra kako im je upravo sudbina dodijelila Turke u dodatnim kvalifikacijama...

"Znate što, ja vjerujem u sudbinu, a prije ždrijeba sam stalno govorio da ćemo izvući Tursku - i izvukli smo je. To je to, nema šanse da onaj ludi gol u četvrtfinalu Eura i ovi dvoboji nisu povezani. Ni u ovim kvalifikacijama realno nismo imali sreće i vrijeme je da nam se ona napokon vrati", istaknuo je branič Šahtara.

Srna ne može garantirati da će Hrvati vidjeti Euro, ali se nada da će trud i angažman biti nagrađeni.

"Nitko ne može garantirati Euro. Što ako mi pogodimo četiri prečke, a oni zabiju gol s centra. Bitno je zalaganje i trud, a ako su oni na nivou, nitko nam neće ništa moći predbaciti, ipak je to samo nogomet. Na koncu Hrvatska je mala zemlja, a ima velike apetite, iako daleko od toga da nema odličnu nogometnu momčad", dodao je za kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.