UFC

Srpska UFC zvijezda olimpijskom pobjedniku: Svi imaju plan dok ne prime šaku u lice

Foto: Getty Images/Guliver Image

GABLE STEVESON novo je veliko ime na svjetskoj borilačkoj sceni. Ovaj 21-godišnji Amerikanac osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju u freestyle hrvanju. Steveson je vrlo brzo nakon velikog uspjeha dao do znanja UFC-u da razmišlja o prelasku u MMA.

Na svojem Twitter profilu objavio je smajlić koji maše i tagirao Danu Whitea, predsjednika UFC-a. U razgovoru za MMA Fighting je potvrdio interes da preže u slobodnu borbu. "Ne znam što je iduće za mene, imam puno opcija. Možda američki nogomet, možda WWE, a možda i MMA. Naravno da sam za to zainteresiran. Tko ne bi htio biti najopakiji čovjek na svijetu? Trenutno sam najopakiji hrvač na svijetu, bilo bi sjajno da odem tamo i postanem najopakiji borac", rekao je mladi hrvač.

Jedan od najpoznatijih hrvača u svijetu MMA-a je sada već umirovljeni Ben Askren. On je na svojem Twitteru napisao kako bi uz 18 mjeseci treninga Steveson postao nepobjediv u MMA-u. Uskoro su brojni borci reagirali, a jedan od najžešćih bio je Aleksandar Rakić, srpska zvijezda i jedan od najboljih boraca u poluteškoj kategoriji. On je na svoj Instagram Story objavio Stevesonov "plan" da postane prvak UFC-a, a ispod toga je napisao jasnu poruku.

"Svi imaju plan dok ne dobiju šaku u lice", napisao je Rakić citirajući jednu od najpoznatijih izjava Mike Tysona. Rakić je trenutno trećerangirani borac u diviziji i vjeruje se kako će uskoro dobiti šansu za napad na pojas prvaka. Smatra se kako bi on ili Jiri Prochazka trebali biti idući izazivači.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.