Srpski judaš i dalje divlja na Instagramu: Vratit ćemo im za svaku suzu

Foto: Profimedia

SRPSKI judaš Nemanja Majdov (27) jučer je žestoko izvrijeđao suce nakon što je ispao s olimpijskog turnira u Parizu. Majdov je ispao od Grka Theodorosa Tselidisa, a nakon poraza je na Instagramu sucima poručio: "Sotonistički smećari, sjeme im se sudačko zatrovalo." Majdov je pritom napisao niz uvreda, rekavši kako njega samo suci mogu pobijediti, a danas je na Instagramu ponovo ostavio poruku. Ovaj put istaknuo je koliko voli Srbiju.

"Vratit ćemo im za svaku suzu"

"Čast je predstavljati Srbiju, a posebno je privilegija biti Srbin, pravoslavni hrišćanin. Hvala vam na podršci, toliko mi poruka stiže. Vratit ćemo im za svaku suzu. Kad-tad. Ponosno ćemo stajati pred njima uzdignute glave i nećemo je nikada spustiti. Slava Gospodu na svemu", izvorna je poruka Majdova nakon ispadanja s turnira.

Fanovi ga napali

Ispod objave je dobio niz negativnih komentara. "Domovina se ne brani prostaklukom i bahatošću. Ti pod zastavu više ne bi smio u životu i da si najbolji na svijetu. Tako možeš kod Dodika na partijskim sastancima da se džiberišeš", jedna je od lajkanijih poruka.

Majdov je rođen u Istočnom Sarajevu i član je Judo kluba Crvena zvezda iz Beograda. Bio je svjetski prvak 2017. godine, europski prošle godine. Smatra ga se jednim od najboljih judaša na svijetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.