Srpski klub igrao sa 6 košarkaša. Aco Petrović: Ovo je za Guinnessovu knjigu rekorda

Screenshot: Arena Sport

ZLATIBOR je na domaćem parketu u Čajetini nakon produžetaka izgubio od banjalučkog Borca 90:93 u drugome kolu skupine B druge košarkaške ABA lige. Situacija koja je privukla pažnju regionalnih sportskih pratitelja dogodila se u prvoj četvrtini, kada je Zlatibor 19 sekundi imao šestoricu košarkaša u igri a da to nitko nije primijetio. Jedan od domaćih košarkaša na kraju je, vidno zbunjen, izašao, što možete vidjeti na snimci ispod.

VIDEO: Arena Sport

Neobičnoj situaciji čudio se i hrvatski trener te trenutni brazilski izbornik Aleksandar Petrović, koji često na društvenim mrežama izražava stav o sportskim događajima, osobito košarci.

"Doista, svašta se može vidjeti u sportu! Ali da na jučerašnjoj utakmici ABA 2 lige, skoro 2 minuta Zlatibor igra sa 6 igrača na terenu, a da nitko od sudionika to ne primijeti, je za Guinnessovu knjigu rekorda", napisao je Petrović na X-u pa ispod objave dodao: "Borac je pobijedio u produžetku, tako da će naknadno samo suci biti kažnjeni!"

Druga pobjeda Borca

Brano Đukanović zabio je 25 poena za Zlatibor, koji je sezonu otvorio slavljem nad Šibenkom. Đorđe Topolović je predvodio Borac do drugog slavlja nakon što je u prvom kolu pobijedio Iliriju. 

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.