Srpski komentator: Dalić je nakon ispadanja Hrvatske sve ispričao. Može Piksi tako?

Screenshot: Twitter

RADE BOGDANOVIĆ, bivši nogometaš i najpopularniji srpski nogometni komentator, na Radio Televiziji Srbije, predvidio je budućnost danskog izbornika Kaspera Hjulmanda nakon što je Danska ispala s Eura porazom od Njemačke 0:2 u osmini finala: "Danci će se sa svojim izbornikom pozdraviti u ponedjeljak. Mislim da će on sam podnijeti ostavku. Realno, četiri godine nema pobjedu na Europskom, Svjetskom prvenstvu... To ozbiljni savezi ne trpe, oni to sijeku odmah", rekao je Bogdanović.

Zatim je prozvao srpskog izbornika Dragana Stojkovića Piksija. On je ispao s Eura kao posljednji u skupini jer je u konkurenciji Engleske, Danske i Slovenije osvojio dva boda: "Volio bih najiskrenije ako može da RTS s urednikom dogovori dolazak izbornika Srbije u studio, ovdje da pričamo u korektnom, ljudskom, demokratskom tonu, kao što je naša zemlja, kao što su naši ljudi. Sjajan primjer je bio Dalić, izbornik Hrvatske, koji je došao u studio i sat i pol vremena pričao o svim temama.

Ja bih bio prezadovoljan kada bi nam glavni i odgovorni urednik to omogućio. Ovdje ima jedna dobra priča, jer mi smo demokratska zemlja, a pogotovo nogometna tema, ništa ne bi bilo ljepše... A i da upoznam Piksija... Ja ga nikad nisam upoznao", rekao je Bogdanović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.