ROLAND GARROS

Srpski mediji: Čilić na mlazni pogon razbio Rusa i pomogao Đokoviću

Foto: EPA

HRVATSKI tenisač Marin Čilić igrat će u četvrtfinalu ovogodišnjeg Roland Garrosa nakon sjajne partije i pobjede od 6:2, 6:3, 6:2 koju je ostvario protiv drugog nositelja Danila Medvedeva. Bio je ovo četvrti međusobni meč hrvatskog i ruskog tenisača te premijerna pobjeda Čilića, koji nastavlja sa sjajnim igrama u Parizu ove godine. U četiri dosadašnje pobjede ispustio je samo jedan set, i to protiv Mađara Fucsovicsa.

Protiv Balazsa je izgubio tek tri gema, protiv Simona pet, a protiv Medvjedeva sedam gemova. U četvrtfinalu Čilić će igrati protiv sedmog nositelja Andreja Rubljova, kojem je Talijan Sinner predao meč početkom trećeg seta i nakon 1:1 u setovima. Pobjeda protiv Medvedeva odjeknula je i u Srbiji.

Srpski mediji slave Čilića jer je pomogao Đokoviću

Kurir tako piše da je Marin Čilić ovom pobjedom pomogao Novaku Đokoviću da zadrži prvo mjesto na ATP ljestvici, a Blic da je pobijedio za Novaka i napravio mu veliku uslugu. "Senzacija na Roland Garrosu! Čilić počistio Medvedeva za četvrtfinale", stoji u naslovu teksta na Blicu.

"Čilić izbrisao Medvedeva", piše B92, a Mondo donosi izjave Čilića i vijest o pobjedi u istom članku pod naslovom: "Hrvat razbio Medvedeva, a onda svima objasnio: Sve sam radio dobro, ali što bih da se Danil vratio?"

"Poslao Rusa kući. Čilić brutalnom igrom razbio Medvedeva i prošao u četvrtfinale Roland Garrosa", javlja Alo.rs, a Sportklub vijest donosi pod naslovom "Čilić na mlazni pogon. Medvedev razbijen za četvrtfinale".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.