Srpski mediji: Razbili smo Hrvate, potopili smo ih

Foto: Profimedia

SRBIJA je olimpijski pobjednik u vaterpolu. U finalu turnira u Parizu pobijedila je Hrvatsku 13:11 i treći put zaredom osvojila zlatnu medalju. Srpski mediji ističu to kao ogromno iznenađenje jer prije turnira nitko nije vjerovao u Srbiju, kao ni tijekom natjecanja u Parizu jer je izgubila čak tri utakmice, a prolazak u nokaut-fazu izborila jedva. 

"Srbi su još jednom pokazali da su najbolji kad je najteže i kad nitko ne vjeruje u njih!"

Telegrafu je naslov: "Momci, vi ste naš ponos: Vaterpolisti Srbije potopili Hrvatsku i osvojili zlatnu medalju na OI u Parizu!", a ispod njega piše: "Srbija je u finalu pobijedila Hrvatsku i još jednom pokazala da je ovo sport u kojem gospodare Delfini."

Isti izvor ističe: "Sreća, radost, ponos... Pregršt emocija se budi u svakom čovjeku ovog trenutka, pogotovo zbog toga što su vaterpolisti bili otpisani prije turnira. Skoro nitko nije vjerovao da mogu naši Delfini doći do iznenađenja i napraviti nešto.

Ali, Srbi su još jednom pokazali da su najbolji kad je najteže i kad nitko ne vjeruje u njih! Kada su otišli na turnir, mislili su mnogi da ova generacija nije dostojna nasljeđa koje im je ostalo, ali je izbornik Uroš Stevanović pripremio momke na nevjerojatne igre."

"Ni Hrvatska nam nije mogla ništa"

Blic pod naslovom "Srpska vaterpolo bajka, pa ima li tko jači? Od ružnog pačeta do zlatnih delfina, uzeli smo treće Olimpijske igre zaredom!" piše: "Vaterpolisti Srbije su olimpijski prvaci, treći put u nizu! Ni Hrvatska nam nije mogla ništa, Delfini su odigrali nokaut fazu za pamćenje, u finalu su savladali Barakude rezultatom 13:11."

Kurir je vijest dana objavio pod naslovom "Momci, hvala vam, nacija je ponosna na vas! Srbija razbila Hrvatsku za treće zlato u nizu", a dalje piše: "Otišli su naši vaterpolisti tiho u Pariz, malo je tko vjerovao u njih, ali su naši Delfini pokazali karakter i srce šampiona, i po tko zna koji put oduševili cijelu naciju.

"Delfini razbili Hrvate, nitko nema što Srbin imade!"

Bila je ovo prilika da naši Delfini dođu do trećeg uzastopnog zlata na Igrama pošto su pokorili planetu i 2016. godine u Riju, pa 2021. u Tokiju, dok su prije toga upravo Hrvati bili olimpijski šampioni 2012. I u tome su uspjeli, naši vaterpolisti su osvojili Olimpijske igre, treći put u nizu... Naša momčad nas je zabrinula lošom igrom protiv Japana na startu, zatim su poraženi od Australije, a tek pobjeda nad domaćinom Francuskom donijela nam je prolaz dalje i to s posljednjeg mjesta u grupi."

Mondo slavi pod naslovom: "Srbija je osvojila olimpijsko zlato: Delfini razbili Hrvate, nitko nema što Srbin imade!" i rečenicom: "Sve se mijenja, samo Srbija ostaje olimpijski šampion u vaterpolu!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.