SuperSport HNL

Stao je na gol umjesto Kalinića i postao junak Hajduka: Osam godina čekam ovu priliku

Foto: HNK Hajduk Split

HAJDUK je u trećem kolu SuperSport HNL-a na gostovanju svladao Varaždin 2:0. Iako je Varaždin kroz gotovo cijeli susret imao više od igre, Marko Livaja postigao je dva majstorska pogotka u prvom poluvremenu i donio tri boda ekipi Valdasa Dambrauskasa. Odlično je branio i Karlo Sentić, koji je zamijenio kapetana Lovru Kalinića na golu. Sentić je u nekoliko navrata svojim reakcijama spasio Hajduk.

"Htio bih zahvaliti cijeloj ekipi na punoj podršci kroz cijeli dan od kad sam saznao da ću braniti. Prvo poluvrijeme smo bili malo nemirni, tražili smo se, u drugom smo se našli, ali sigurno to nije bila naša najbolja partija. No na kraju tri boda nosimo u Split, što je najbitnije", rekao je Sentić nakon utakmice za klupsku stranicu.

"Za Varaždin me vežu posebne emocije"

"Ovdje (u Varaždinu, op.a.) sam proveo prelijepu godinu, gdje smo osvojili Drugu ligu i za ovaj grad me vežu posebne emocije. S druge strane, Hajduk je moj klub u kojemu osam godina čekam ovu priliku, tako da je ovo bila emotivno teška utakmica.

Tu u Hajduku sam s Kalinićem i Subašićem. Da tražim u HNL-u savjete, sigurno ne bih našao bolju dvojicu vratara, od njih mogu naučiti dosta toga, na kraju se sve to skupa ispostavilo jako dobro", rekao je vratar Hajduka nakon utakmice.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.