Stavio na sebe dres, hlačice i štucne pa se probao slikati s Englezima prije himne

Foto: Profimedia

ENGLESKA je pobijedila 2:0 kod Irske u Dublinu u prvom kolu skupine 2 Lige B u Ligi nacija. Strijelci su bili Declan Rice u 11. minuti i Jack Grealish u 26. minuti. Zanimljivo, igrači koji su Engleskoj donijeli pobjedu kod Irske (Rice je i namjestio Grealishev gol) su porijeklom Irci, koji su k tome igrali za sve mlade selekcije Irske, a Rice i za seniorsku.

Podsjetimo, Englezi su završili u nižem rangu Lige nacija jer su u prošloj bili posljednji u skupini s Italijom, Mađarskom i Njemačkom, osvojivši samo tri boda bez ijedne pobjede. Prije sinoćnje u Irskoj, posljednju pobjedu u Ligi nacija upisali su još u studenom 2020. protiv Islanda.

Protiv Irske su igrali prvu utakmicu nakon poraza 2:1 u finalu Eura u Njemačkoj protiv Španjolske. Bila je to i posljednja utakmica na klupi za bivšeg izbornika Garetha Southgatea (53), koji je Englesku vodio od 2016. godine i doveo je do dva finala Eura. Protiv Irske je svoj debi na klupi tako upisao Lee Carsley (50) koji je do sada vodio U-21 vrstu, a na klupi bi trebao biti privremeno.

"Sada sam najdeblji engleski nogometaš u povijesti"

Prije početka susreta dogodila se nevjerojatna scena s jednim navijačem. Netom prije izvođenja himne, na teren je ušao navijač korpulentne građe, u potpunosti odjeven u dres engleske reprezentacije i s kopačkama. Na sebi je imao dres s brojem 69 i pokušao je stati uz Anthonyja Gordona kako bi se fotografirao s momčadi. Dakako da se nije uspio uklopiti i to ne samo zbog građe nego i zato što su Englezi imali na sebi trenirke pa je očito stršio.

Osiguranje ga je odmah uklonilo dok su Gordon i Trent Alexander-Arnold gledali zbunjenim pogledima, iako će se postavljati pitanja oko osiguranja na stadionu Aviva, s navijačem koji se mogao toliko približiti igračima. YouTuber Jarvo tvrdi da je on počinitelj, napisavši na X (prije poznatom kao Twitter): "Sada sam najdeblji engleski nogometaš u povijesti!!"

Foto: Profimedia
Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.