TRANSFERI

Stigla prva ponuda za Juranovića. Legia ju je glatko odbila

Foto: Reuters

VARŠAVSKA Legia odbila je prvu ponudu Celtica za Josipa Juranovića, doznaje Index. Škoti su poslali ponudu od 2.3 milijuna eura, a poljski klub glatko ju je odbio.

Sada se očekuje da će Celtic pokušati još jednom, poboljšanom ponudom, ali čini se da Škoti nisu spremni ići na iznos veći od tri milijuna eura, što je vjerojatno svota za koju Legia neće pustiti Juranovića. 

Neće ga tek tako pustiti

Hrvatski desni bek uživa status prvotimca, navijači ga obožavaju, a izostankom Vrsaljka s popisa Zlatka Dalića i sjajnim igrama na Euru osigurao si je startnu poziciju i u reprezentaciji.

Legia smatra da sve to vrijedi znatno više od spomenutog iznosa te se ne žuri s prodajom, spremna je čekati i sljedeći prijelazni rok ako sada ne dođe ponuda koja zadovoljava klub.

Juranović je opcija B za Celtic

Juranović je započeo drugu sezonu u Legiji iz Varšave, u koju je došao prošlo ljeto iz Hajduka. Prošle je sezone u 26 nastupa u poljskom prvenstvu zabio jedan gol i osam puta asistirao.

Celtic se okrenuo dovođenju Juranovića nakon neuspješnih pregovora s Antwerpom oko dovođenja Aurelija Bute i nakon što nije uspio dovesti Yana Couta na posudbu iz Manchester Cityja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.