Što će biti s napadačem od 100 milijuna eura?

Foto: EPA

VICTOR OSIMHEN (25) jedan je od najčešće spominjanih nogometaša u posljednjih nekoliko prijelaznih rokova. Napadač Napolija, kojem Transfermarkt procjenjuje vrijednost na 100 milijuna eura, navodno je želja brojnih europskih klubova, pa se tako posljednjih godina povezivao s Bayernom, PSG-om, Chelseajem i ostalima.

Međutim, i dalje je u napuljskom klubu, u koji je stigao 2020. iz Lillea za 77 milijuna eura. U četiri godine upisao je 133 nastupa, 76 pogodaka i 18 asistencija te 2023. osvojio talijansko prvenstvo. Ugovor mu vrijedi još dvije godine, a o njegovu statusu govorio je i trener Napolija Antonio Conte.

"Razgovarao sam s Victorom i njegova se situacija zasad nije promijenila. On je vrhunski igrač. Sada je član Napolija, stoga mora naporno raditi, čak i da smo postigli dogovor za njegov potencijalni odlazak. Još ne znamo kako će priča završiti", izjavio je Conte.

Osimhen ima 21 pogodak za reprezentaciju Nigerije

Osimhen je također nastupao za nigerijske Ultimate Strikerse, njemački Wolfsburg i belgijski Charleroi. Ima 35 nastupa i 21 pogodak za reprezentaciju Nigerije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.