Totti otvorio dušu o nastavku karijere, nevjerojatnoj izjavi Spallettija i sinu u dresu Juventusa

Foto: Guliver Image/Getty Images

"IMAM tri opcije", najavio je legendarni nogometaš Rome Francesco Totti kojem s rimskim klubom uskoro ističe ugovor.
 
Kapetan Rome, za koju je debitirao još kao 16-godišnjak, odlučio je što će raditi sljedeće sezone, ali to ne želi otkriti.
 
"Razmišljao sam puno o tome što ću raditi kad završim igračku karijeru, ali znam samo da je nogomet moj život. Već sam odlučio, ali ne želim to objaviti jer se mogu i predomisliti. Pričekat ću do svibnja ili lipnja. Imam tri opcije - nastaviti igrati, ostati u Romi u drugoj poziciji ili raditi nešto treće poput agenta i lovca na talente", rekao je Totti i dodao kako sigurno neće postati trener.
 
Nedavno je Romin trener Luciano Spalletti izjavio kako će produžiti ugovor s klubom jedino i ako to učini Totti. Zanimljivo jer su upravo njih dvojica prošle sezone imali niz sukoba.
 
"Spalletti želi da produžim ugovor, a da ne igram?! Ne znam zašto bih to napravio. Uvodi me po pet minuta na kraju utakmice jer smatra da toliko vrijedim. Pa nitko za pet minuta ne može okrenuti utakmicu. Nadam se da će produžiti ugovor i bez mene."
 
Nikada nije napustio Romu...
 
"Jednom sam bio baš blizu prelaska u Real. Razmišljao sam otići iz Rome, ali iz poštovanja prema tom klubu nikada ne bih igrao za neki drugi talijanski klub."
 
Međutim, za sina ima druge planove...
 
"Ako jednog dana moj sin bude imao ponudu Juventusa, reći ću mu da je prihvati. Nema potrebe da radi isto što sam i ja."
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.