Što se dogodilo s igračem od 100 milijuna eura? "Na treningu izgleda smiješno"

Foto: EPA

NEKADAŠNJI engleski reprezentativac Dele Alli u velikom je padu posljednjih nekoliko sezona. Nogometaš Evertona, koji je trenutno na posudbi u Bešiktašu, prije pet godina vrijedio je 100 milijuna eura po Transfermarktu, dok danas vrijedi samo 11 milijuna. Za Bešiktaš je odigrao 17 utakmica i zabio tri gola ove sezone.

Dok je igrao za Tottenham bio je sjajan te je tako zaslužio i poziv u reprezentaciju, s kojom je bio i u Rusiji na Svjetskom prvenstvu. No zbog ozljeda i nedostatka discipline krenuo je pad forme. Napustio je Tottenham i otišao u Everton, gdje se pokazao kao promašaj. Njegov je pad pokušao objasniti suigrač Alex Iwobi. 

Nije igrač za treninge

"On sam kaže da nije igrač za treninge. Osim ako se ne igra neka utakmica na treningu na kojoj je zbilja motiviran. Na treningu on izgleda smiješno. Kad trener zada vježbe, on se trudi, ali mu ne ide jer je prespor.

Kad dođe utakmica, nešto će napraviti, zabit će gol ili asistirati. Ali ako se ne trudite na treningu, gubite formu. Treneri mu zato ne vjeruju jer trebaju pouzdane igrače", rekao je Iwobi u podcastu Filthy Fellas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.