Stojković nije otišao u reprezentaciju, a igrao je za Dinamo. Bjelica objasnio zašto

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

DINAMO je u prijateljskom susretu u Svetom Martinu na Muri pobijedio domaći Polet 0:1. Strijelac jedinog pogotka protiv vodećeg i dosad neporaženog kluba Treće NL Sjever, što je četvrti rang hrvatskog nogometa, zabio je Sandro Kulenović u 36. minuti. Zagrebački klub time je završio mini-pripreme u Međimurju.

Cilj Nenada Bjelice u ovoj utakmici bio je dati minutažu igračima nakon dva treninga, a posebice nekim mladim talentima i nogometašima koji ove sezone nisu tako puno igrali. U sastavu Dinama u prvom poluvremenu našao se i Luka Stojković, koji je bio na popisu U-21 reprezentacije, ali se na kraju nije odazvao zbog ozljede. Bjelica je otkrio da je to dogovoreno kroz razgovor s izbornikom Ivicom Olićem. 

"Takav je dogovor bio s Olićem. Nismo znali hoće li biti na dispoziciji. Zadnjih deset dana nije trenirao. Ovdje je mogao odraditi dva treninga pa smo ga stavili, ali bilo je neizvjesno oko njega pa je izbornik tako odlučio u dogovoru s nama", rekao je Bjelica o Stojkoviću, kojeg je proteklih tjedana mučila ozljeda mišića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.