Strašna ozljeda napadača Gorice. Komentator u šoku: Ajme! Ajme! Katastrofa

Foto: Igor Soban/PIXSELL

GORICA i Istra odigrale su ludu utakmicu 25. kola SuperSport HNL-a, u kojoj je Gorica pobijedila 5:4. Oko 60. minute došlo je do teške ozljede domaćeg napadača. Ante Matej Jurić (20) bio je u skoku sa suparničkim veznjakom Tomislavom Duvnjakom. Jurić je u zraku udario Duvnjaka, a potom pao na ruku.

Izvrnuo ju je u laktu te, čini se, slomio, no to tek trebaju utvrditi liječnici. Iako je isprva ustao, ubrzo je ponovno pao na tlo te je domaća liječnička služba uletjela na teren. Igrači su se uhvatili za glave i pozivali na što bržu intervenciju, dok je komentator MAXSporta bio u šoku. "Ajme! Ajme! Katastrofa", rekao je, među ostalim, komentator. Kasnije je otkrio kako su na stadion u Velikoj Gorici stigla još jedna kola hitne službe kako bi se pružila pomoć Juriću.

Trener Gorice Željko Sopić uveo je Jurića u drugom poluvremenu umjesto Tima Matavža. Juriću je ovo bio 15. ovosezonski nastup u HNL-u, a jednom je igrao i u SuperSport Hrvatskom kupu. Prema podacima Transfermarkta, Jurić je nastupao za Elektru Osijek iz koje je 2020. otišao u Čepin, a godinu kasnije u Belišće. U Goricu je stigao u srpnju 2022. godine.

Najluđa utakmica sezone

Istra je došla u vodstvo u 13. minuti pogotkom Monsefa Bakrara, no Gorica je izjednačila preko Slavka Bralića u 30. minuti. Prije no što se otišlo na odmor, Bakrar je u 42. minuti zabio svoj drugi pogodak, vrativši momčad trenera Gonzala Garcije u vodstvo. Na 3:1 u 55. minuti povećao je Facundo Caseres. Međutim, Gorica je okrenula utakmicu u četiri minute.

Jurica Pršir zabio je u 79. minuti za smanjenje zaostatka, Kristijan Fućak u 81. izjednačio, a Joey Suk u 83. zabio za 4:3. Tijekom deset minuta sudačke nadoknade pala su još dva pogotka. Prvo je Darwin Matheus u 94. zabio za 4:4, a svega par sekundi kasnije Josip Mitrović novim golom donio je pobjedu Gorici, koja uz utakmicu više ima četiri boda manje od pretposljednjeg Šibenika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.