Suarez je mjesecima mamio Coutinha u Barcelonu, rezervirao mu je kuću pored svoje

Foto: Getty Images/Guliver Image

ZVIJEZDA zimskog prijelaznog roka Philipe Coutinho nakon potpisa za Barcelonu progovorio je o pozadini svog transfera vrijednog 160 milijuna eura.

Otkrio je i jedan detalj koji će posebno naljutiti navijače Liverpoola. Luis Suarez, koji je i sam nekada bio junak Anfielda, jedan je od najzaslužnijih za dolazak Brazilca na Camp Nou.

Suarez i Coutinho samo su jednu sezonu proveli zajedno u dresu Liverpoola, prije nego što je urugvajski golgeter u rekordnom transferu od 80 milijuna eura otišao u Barcelonu. Coutinho ga je slijedio četiri godine kasnije i postavio novi rekord, a Suarez je pomogao u pregovorima i pripremio sve za njegov dolazak.

Engleski tabloidi pišu kako je Suarez predsjedniku Barcelone rekao da Coutinhu ne treba smještaj u hotelu jer mu je već rezervirao kuću.

"Vidio je da je kuća do njegove bila na prodaju. Nije bio siguran hoću li doći u Barcelonu, ali svidjela mu se ideja. Znam da će nam Luis pomoći da se osjećamo kao kod kuće", rekao je Coutinho.

U istom kvartu živi i Leo Messi.

Otkrio je Coutinho i da je sa Suarezom redovito bio u kontaktu proteklih mjeseci, a Urugvajac ga je mamio na Camp Nou porukama o životu u Barceloni.

"Dobri smo prijatelji. Pisao mi je stalno o gradu, zbog čega sam još više želio doći", dodao je Coutinho.

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.