Suarez kroz suze: Teško mi je ovo reći, u petak zadnji put igram za Urugvaj

Foto: Profimedia

LUIS SUAREZ u petak će protiv Paragvaja odigrati svoju posljednju utakmicu za urugvajsku reprezentaciju, potvrdio je na emotivnoj konferenciji za medije. U reprezentativnu mirovinu odlazi kao igrač koji je postigao najviše golova za Urugvaj (69) i od kojeg je samo Diego Godin skupio više nastupa (142, Godin 161).

Jedan od najboljih napadača svih vremena, strijelac više od 500 golova (za Barcelonu postigao 195, za Ajax 111, za Liverpool 82, za Atletico 34...), četiri mjeseca udaljen je od 38. rođendana i još manje od kraja ugovora s Inter Miamijem, s kojim ima potpisanu suradnju do kraja godine.

Suraz: Imam svoje razloge, ali teško je, jako teško

"Teško mi je ovo reći, ali bit će to moj posljednji nastup za Urugvaj. Razmišljao sam o tome i analizirao to. Pravo je vrijeme. Imam svoje razloge, ali teško je, jako teško. Posljednju utakmicu odigrat ću s istim entuzijazmom kao prvu koju sam odigrao 2007., s entuzijazmom 19-godišnjeg klinca. Dat ću maksimum, tako sam učen. Imam 37 godina, teško ću do sljedećeg Svjetskog prvenstva", rekao je Suarez, susprežući suze.

Suarez je s Urugvajem igrao na četiri svjetska prvenstva (2010., 2014., 2018., 2022.), a 2011. je s reprezentacijom osvojio Copa Americu. U ovoj sezoni za Inter Miami je na učinku od 16 golova i pet asistencija u 20 odigranih utakmica u MLS-u.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.