Suarez se vratio nakon skoro dvije godine i zaustavio Brazil

Screenshot: Beinsport 

LUIS SUAREZ zaigrao je za Urugvaj nakon gotovo dvije godine, ili preciznije, 640 dana. Noćas je na gostovanju kod Brazila donio svojoj reprezentaciji novi bod u nadmetanju za SP u Rusiji. Zabio je za 2:2, a u 86. minuti domaći vratar skinuo mu je zicer.


Luis Suarez Goal HD - Brazil 2-2 Uruguay - 26... by Gol-Live

Nakon pet odigranih kola Urugvaj na drugom mjestu s tri boda manje od prvoplasiranog Ekvadora te dva više od trećeg Brazila.

Suarez je odrađivao kaznu od devet utakmica suspenzije nakon što je na SP-u u Brazilu ugrizao Talijana Giorgija Chiellinija.

Na Areni Pernambuco u Recifeu, pred krcatim tribinama, Brazil je poveo već u prvoj minuti. Willian ubacio s desne strane, a Douglas Costa morao je samo ispružiti nogu na vrhu peterca.

Brazil je povisio u 25. minuti nakon nove pogreške obrane Urugvaja. Neymar se sjurio po lijevoj strani, pa skrenuo desno i dodao za Renata Augusta. Pereira mu je u tome pomogao i proslijedio loptu suparniku umjesto da izbije. Augusta zabija za 2:0, no Urugvaj se vraća.

U 31. minuti Pereira vara Williana na lijevoj strani, ubacuje na drugu vratnicu za Sancheza, a on glavom dodaje Cavaniju na zakucavanje s 12 metara. Kasnio je David Luiz. 

U trećoj minuti nadoknade drugog dijela opet akciju vuče Pereira i dodaje na lijevu stranu Luisu Suarezu koji s 15 metara znalački zabija. Luiz je opet nestao s terena.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.