Sudac koji je napadnut na utakmici Hajduka opet će suditi na Poljudu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

NAKON remija s Lokomotivom u Zagrebu u nedjelju navečer, Hajduk u sljedećem kolu SuperSport HNL-a na Poljudu dočekuje Varaždin. Hrvatski nogometni savez delegirao je suce za tu utakmicu. Glavni će biti Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline. Asistenti će mu biti Luka Pušić iz Zagreba i Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline. Četvrti sudac bit će Mateo Erceg iz Benkovca. U VAR sobi će biti Ivan Bebek i Jerko Crnčić.

Pajač je u 27. kolu prošle sezone bio glavni sudac na utakmici Hajduka i Lokomotive. U tunelu ga je nakon te utakmice napala tadašnja nutricionistica Hajduka Dragana Olujić Sekulić. Izbila mu je sprej iz ruke i gurnula ga, a zbog toga ju je HNS-ova disciplinska komisija kaznila s tri mjeseca zabrane obavljanja funkcije.

Hajduk je odigrao dvije neuvjerljive utakmice u SuperSport HNL-u ove sezone. Pobijedio je Slaven Belupo na Poljudu 2:1, s tim da je sudačka komisija zaključila da je Slavenu poništen čist pogodak. Protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj je remizirao 1:1, gol je primio u 99. minuti iz penala.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.