Šveđani u ogromnim problemima pred Hrvatsku. Ostali su bez dva ključna igrača

Foto: EPA

HRVATSKA rukometna reprezentacija u petak od 14 sati u četvrtom kolu Olimpijskih igara igra protiv Švedske, koja je u velikim problemima. Službeno je potvrđeno da će švedski kapetan Jim Gottfridsson zbog suspenzije propustiti utakmicu s Hrvatskom. Gottfridsson je suspendiran zbog plavog kartona, koji je dobio zbog izrazito grubog prekršaja nad Slovencem Deanom Bombačem u prošlom kolu.

Gottfridssona je na poziciji prvog srednjeg vanjskog trebao zamijeniti Felix Claar, odlični rukometaš Magdeburga, ali i on je otpao. Nakon što je u bolovima napustio susret sa Slovenijom zbog ozljede pete objavljeno je da neće zaigrati protiv Hrvatske.

Gottfridsson suspendiran, sve više ozljeda

Uz Claara, dodajmo da se protiv Slovenije ozlijedio i Daniel Pettersson, jedno od dva švedska desna krila. Još od prvog kola ne igra ni Max Darj, pivot i glavni obrambeni igrač švedske reprezentacije.

Švedska je uoči Olimpijskih igara bila označena kao glavni favorit za osvajanje skupine, ali sada se grčevito bori za mjesto u četvrtfinalu. Nakon poraza od Njemačke i Slovenije, susret s Hrvatskom joj je ključan jer bi u slučaju poraza lako moguće ispala već u grupi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.