Szczesny: Kladio sam se s Messijem u 100 eura. Neću mu platiti

Foto: EPA

GOLMAN Poljske Wojciech Szczesny nakon utakmice trećeg kola skupine C, u kojem je njegova momčad izgubila od Argentine 2:0, rekao je da se kladio s Leom Messijem. Podsjetimo, glavni sudac Danny Makkelie u 39. minuti nakon intervencije VAR-a i pregleda snimke dosudio je upitan kazneni udarac za Argentinu nakon što je Szczesny rukom u skoku udario Messija. 

"Razgovarali smo prije penala i rekao sam Messiju da se kladimo u 100 eura da sudac neće dosuditi penal. Dakle, izgubio sam okladu. Ne znam je li to dopušteno na Svjetskom prvenstvu, vjerojatno ću dobiti kaznu zbog toga. Ali trenutno me nije briga, ionako mu neću platiti. Nije njemu bitno tih 100 eura, ima on dovoljno", rekao je Szczesny za TV2.

Poljskom golmanu, koji inače brani za Juventus, ovo je bio drugi obranjeni jedanaesterac na Svjetskom prvenstvu. Prvi put zaustavio je Salema Al-Dawsarija u pobjedi nad Saudijskom Arabijom (2:0). "Da biste Messiju obranili penal, ima tu posla, ali treba vam i sreća", rekao je Szczesny, koji će sa suigračima u osmini finala igrati protiv Francuske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.