Talijani: Dva kluba Serie A žele Perišića. Odmah može potpisati

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

IVAN PERIŠIĆ (35) blizu je povratka u Serie A. Ovo pišu talijanski mediji navodeći da ga žele dva prvoligaša. To su Monza i Como. Ističu da Perišić može odmah potpisati za nekog od njih i biti registriran te zaigrati, bez obzira na to što je u Italiji prijelazni rok završio prije dva tjedna. Naime, Perišić je slobodan igrač, bez kluba i ugovora te kao takav može potpisati za novog poslodavca bilo kada tijekom godine. 

Monza vodi u trci za Perišića. Kako otkriva Sport Mediaset, izvršni predsjednik tog kluba Adriano Galliani želi Perišića. Monza je u vlasništvu obitelji Berlusconi, a Galliani je desetljećima bio prvi operativac i čovjek od najvećeg povjerenja glave obitelji, pokojnog Silvija te jedan od najzaslužnijih za to što se Milan vratio na talijanski i europski vrh. 

Perišića žele klubovi s dna Serie A, ali u vlasništvu milijardera

Berlusconi se zatim povukao iz Milana i kupio Monzu te je uz pomoć Gallianija uveo u Serie A. Trener momčadi je još jedna legenda talijanskog nogometa, Alessandro Nesta. Prošlu sezonu Monza je završila na 12. mjestu, a nakon tri kola aktualne sezone ima dva boda.

Zanimljivo, vijest o Perišiću u klubu Berlusconijevih objavila je medijska kuća u vlasništvu te obitelji. Isti izvor navodi da je za Perišića zainteresiran i Como. Povratnik u Serie A vlasništvo je indonezijskih multimilijardera, braće Hartono, a trener mu je Cesc Fabregas. Nakon tri kola ima jedan bod. 

Kad bi Perišić došao u Italiju, vratio bi se u zemlju u kojoj je živio i radio šest godina. Naime, od 2015. do 2022. bio je igrač Intera, ali je jednu sezonu proveo na posudbi u Bayernu. Za inter je odigrao 254 utakmice, postigao 55 i namjestio 49 golova te s njim osvojio po jedno prvenstvo i kup. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.