Talijani: Rebić se vraća u Serie A

Foto: EPA

ANTE REBIĆ odnedavno više nije član turskog Bešiktaša, nakon što je klub iz Istanbula raskinuo ugovor s njim. Od bivšeg hrvatskog reprezentativca Bešiktaš se oprostio kratkim priopćenjem u kojem se ne nalazi želja za uspješnim nastavkom karijere, kako je to uobičajeno kod razlaza kluba s igračima.

Rebić je u Bešiktaš stigao prošlog ljeta kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Milanom. Ukupno je za turski klub odigrao tek 23 utakmice s prosjekom od 30 minuta po susretu. U takvoj skromnijoj minutaži zabio je jedan i asistirao za pet golova.

Povratak u poznatu sredinu?

Ugovor je, kako navodi klub, sporazumno raskinut i to je jedina informacija koja se daje. Rebić je bio vezan za Bešiktaš i za sezonu 2024./2025., a navodno je zarađivao četiri milijuna eura po sezoni. Slabija forma, brojne ozljede i svađe s čelnicima kluba doveli su do toga da je danas slobodan igrač.

To znači da se Rebića ponovo može angažirati bez odštete, a talijanski portal Goalsicilia tvrdi kako je najizgledniji povratak u Serie A. Prema njihovim tvrdnjama, najviše je zainteresiran Udinese, ali i Verona za koju je Rebić već igrao.

Član tog kluba bio je u sezoni 2015./2016. kao posuđeni igrač Fiorentine. U deset nastupa nije imao konkretnog učinka. Bivši hrvatski reprezentativac i osvajač srebrne medalje u Rusiji 2018. u karijeri je igrao još za RNK Split, Fiorentinu, RB Leipzig, Eintracht Frankfurt i Milan. Za reprezentaciju Hrvatske ima 42 nastupa i tri pogotka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.