Ten Hag u prvi sastav vratio zvijezdu koju je bio potjerao

Foto: EPA

ČINI SE da su se krilni napadač Manchester Uniteda Jadon Sancho i njegov trener Erik ten Hag pomirili. Sancho je nastupio u prvoj postavi prvi put nakon što se vratio s posudbe u Borussiji Dortmund. Manchester je pobijedio Glasgow Rangerse 2:0 u prijateljskoj utakmici, a Sancho je igrao od prve do 46. minute.

Što se dogodilo između Ten Haga i Sancha?

Sukob nizozemskog trenera i 24-godišnje engleske zvijezde počeo je prošle sezone. Ten Hag je potjerao Sancha iz momčadi u rujnu nakon što su jedan drugog javno kritizirali. Nizozemac se žalio na Sanchovo slabo zalaganje na treninzima, dok je Englez sve to negirao na društvenim mrežama.

Odbio se ispričati te izjavio da Ten Hag njega krivi za sve loše što se događa u momčadi. Rezultat je bio suspenzija Sancha, koji je trenirao sam sve do zime, kad je poslan na posudbu u Borussiju Dortmund.

Jadon Sancho stigao je u Manchester United prije tri godine za 85 milijuna eura, no nije se pokazao kao pojačanje. Usto je pokazao i manjak discipline u Ten Hagovim očima. Prešao je upravo iz Borussije Dortmund te bio označen kao ogroman talent. Još uvijek nije ispunio svoj potencijal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.