Terzić: Nismo bili favoriti ni protiv Pariza ni protiv Atletica. Nije nas briga

Foto: EPA

BORUSSIJU DORTMUND će u finalu Lige prvaka s klupe predvoditi Edin Terzić, stručnjak s hrvatskim državljanstvom i čovjek koji je godinama bio pomoćnik Slavenu Biliću. Priliku u Dortmundu dobio je 2020., a od 2022. je u svom drugom mandatu na klupi Borussije.

Terzić: Jasno je da su oni favoriti, ali nije nas briga

"Ne igrate finale, pobjeđujete u finalu - i to je naš jasan cilj. Sretni smo što smo ovdje, ali moramo pobijediti na Wembleyju protiv Real Madrida da bismo održali taj trofej u našim rukama", rekao je Terzić u uvodu konferencije za medije pa nastavio:

"Jasno je da su oni favoriti, ali nije nas briga. Nismo bili favoriti ni protiv Atletica ni protiv Pariza. Sve je na nama. Ako budemo hrabri, ako pokažemo da ne želimo vidjeti Real kako diže trofej, ako im priredimo pravi dvoboj, imat ćemo šanse. Da igramo 10 puta protiv Reala, bilo bi teško izaći kao pobjednik. Da igramo trideset ili četrdeset puta, bilo bi nemoguće. Ali kada svedete sve na jednu utakmicu, moguće je."

"Ancelotti mi je uzor"

"Mi smo ekipa koja je postigla najviše golova iz igre u ovom natjecanju. Moramo svoje protivnike držati što dalje od gola. Nismo bili na najvišem nivou kada smo primali golove u rujnu, ali sada smo potpuno drugačija ekipa i pokazali smo da smo spremni natjecati se za trofej", poručio je pa se osvrnuo na Carla Ancelottija:

"Carla Ancelottija najviše poštujem. Najviše poštujem Karla Ancelottija. Uspio je s različitim timovima, u različitim zemljama i kulturama i tijekom dva desetljeća je bio uspješan. On je uzor na način na koji upravlja momčadima i on je jedan od mojih uzora u ovom poslu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.