Thomas Müller otpratio suprugu na Instagramu, ona obrisala sve fotografije s njim

Foto: EPA/Instagram

LEGENDARNI nogometaš Bayerna i njemačke reprezentacije Thomas Müller (35) otpratio je svoju dugogodišnju suprugu Lisu na Instagramu. Njemački mediji pišu da napadač Bayerna ima problema u braku, što potvrđuje i ovaj čin. Lisa je u svibnju ove godine otpratila Müllera te je obrisala sve njihove zajedničke fotografije.

Događalo se to uoči utakmice s Realom u polufinalu Lige prvaka. Zanimljivo, Müller je svoju suprugu otpratio dan uoči utakmice Bayerna i Barcelone u Ligi prvaka. Par se otad pojavio zajedno u javnosti te je Müller uvjeravao novinare da je sve u redu s njihovim brakom. Lisa je viđena i na Europskom prvenstvu na tribinama.

No, glasine su ponovo krenule kad nije došla na oproštajnu utakmicu svog muža na Allianz Arenu prije deset dana. Müller je također došao sam na Oktoberfest. U utorak je Lisa dala i izjavu za njemački RTL. "Nisam ja njegova torbica", ugrubo je prevedena njena izjava. Thomas i Lisa upoznali su se kad su imali 17 godina. Uskoro su se vjenčali te su ove godine proslavili 15. godišnjicu braka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.