Thomas Müller više neće igrati za reprezentaciju Njemačke

Foto: EPA

NJEMAČKI nogometaš Thomas Müller (34), osvajač Svjetskog prvenstva 2014. i zvijezda minhenskog Bayerna, objavio je da se povlači iz reprezentacije. "Nakon 131 međunarodne utakmice i 45 golova, danas se opraštam od njemačke reprezentacije", objavio je u videu objavljenom na svojim društvenim mrežama.

Müllerova zadnja utakmica za reprezentaciju bila je ona u četvrtfinalu domaćeg Europskog prvenstva, kada je Španjolska izbacila Njemačku golom Mikela Merina u 119. minuti.

Müller je treći igrač s najviše nastupa za Njemačku

Müller je dres njemačke A selekcije prvi put obukao u ožujku 2010. godine i od tada je nastupio na četiri svjetska prvenstva i četiri europska prvenstva. Sa 131 reprezentativnim nastupom nalazi se na trećem mjestu na listi svih vremena iza Lothara Matthäusa (150) i Miroslava Klosea (137).

U njemačkoj reprezentaciji nakon poraza u četvrtfinalu oprostio se i veznjak Toni Kroos koji je još prije Eeura najavio kraj karijere. O prekidu igranja za reprezentaciju navodno razmišlja i vratar Manuel Neuer (38), ali još nije donio konačnu odluku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.