Tko su Podravske štuke, najsimpatičnija navijačka skupina u HNL-u?

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

IMAJU dva transparenta, imaju zastavu, imaju vođu navijanja i imaju megafon. Ono što nemaju su godine, ali tridesetak klinaca iz Koprivnice za to previše ne mari. Oni su Podravske štuke, najmlađa i najsimpatičnija navijačka skupina u Hrvatskoj, koju se u zadnje vrijeme može čuti na utakmicama Slavena.

"Hoćemo pobjedu!", urlali su u maniri iskusnijih "kolega" Torcide, BBB-a, Armade i ostalih hrvatskih navijačkih skupina, a njihove snimke postale su hit na TikToku. Ispod jedne koja je nedavno objavljena netko od navijača Dinama ostavio je komentar: "Dođite u subotu na Maksimir ako imate muda." Štuke su mu odgovorile "Imamo, ali nas nema tko voziti."

@nogometnifanatik podravske štuke #podravskeštuke #slaven #slavenbelupo #hrbatska #hnl #fyp #fans #ultras #dinamo #zagreb #navijači ♬ Close Eyes - DVRST

Slavenov trener Zoran Zekić se svojedobno žalio na manjak podrške svojoj momčadi na utakmicama, osobito protiv najvećih klubova Dinama i Hajduka, koji u Koprivnici uglavnom igraju kao da igraju kod kuće.

"Naravno da mi je to simpatično i lijepo kad najmlađi navijaju za nas. Isto tako, ako su nam oni najveća podrška, onda bi i to netko drugi mogao prepoznati. Ako su to počeci buduće navijačke skupine, oduševljen sam", rekao je Zekić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.